Regisztráció

Regisztráció típusa:
Kapcsolattartó adatai:
Cég adatok:
Felhasználói adatok:
Felhasználási feltételek elfogadása:
A Honlap használatának feltételei

A kiküldetési-rendelvény.hu honlapján (a "Honlapon") található anyagok letöltését engedélyezzük, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.


A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a kiküldetési-rendelvény.hu írásbeli engedélyével vagy jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni (kivéve az ismerősnek ajánlást), illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.


Adatvédelmi nyilatkozat

A kiküldetési-rendelvény.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. A kiküldetési-rendelvény.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A kiküldetési-rendelvény.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Te kifejezett felhatalmazást adtál. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataid semmilyen körülmények között nem tesszük - az Te kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A kiküldetési-rendelvény.hu az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.


Felelősség

A kiküldetési-rendelvény.hu felelőséget vállal a honlapon elkészített kiküldetési rendelvények tárolásáért. A kiküldetési-rendelvény.hu minden esetben saját szerverén tárolja a kiküldetési rendelvényeket, a tárolás az adatvédelmi nyilatkozat szerint történik. A kiküldetési-rendelvény.hu nem vállal felelősséget a honlap, a honlap letölthető anyagaiból, vagy a program használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért. A kiküldetési-rendelvény.hu nem vállal felelőséget az automatikus kitöltés adatainak pontosságáért azt lehetőség szerint ellenőrizni kell. A kiküldetési-rendelvény.hu nem vállal felelőséget a honlapon regisztrált cégek vagy magánszemélyek által nem az aktuális jogszabályban előírt módon felhasznált kiküldetési rendelvények esetében bekövetkező károk ill, azok jogi vonzatai után.


Tulajdonjogok

A kiküldetési-rendelvény.hu Straner Gábor egyéni vállalkozó tulajdona és 100%-os üzemeltetője annak. A Jogi nyilatkozatban található hivatkozások a honlap ill, a kiküldetési-rendelvény.hu említése minden esetben Straner Gábor e.v-ra is vonatkozik. A kiküldetési-rendelvény.hu honlapon található információ a kiküldetési-rendelvény.hu szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a kiküldetési-rendelvény.hu írásos beleegyezésével engedélyezett, kivétel a kiküldetési-rendelvény.hu által engedélyezett letölthető tartalom.

A (*) csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező.

BejelentkezésFIGYELEM!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon nem elérhető. Kérjük kérdését a sales@kikuldetesi-rendelveny.hu e-mail címre küldje.
700 elegedett ügyfel útnyílvántartó

Aktuális üzemanyag árak

Benzin640 Ft

Diesel629 Ft

LPG352 Ft

További APEH üzemanyagárak »