Segítség

 
Mivel jobb a kikuldetesi-rendelveny.hu szoftvere, mint a versenytársakké?
 • Platform független (Például: Windows, Mac, Linux operációs rendszerek alatt is müködik)
 • Bárhonnan használhatja
 • Csak egy webböngésző kell hozzá (Illetve a nyomtatáshoz ingyenesen letölthető Adobe Reader szükséges hozzá)
 • Az elkezdett kiküldetési rendelvényt kitöltését bármikor, bárhol befejezheti
 • Az adatok sosem vesznek el (például.: egy virus esetén az Ön gépén)
 • Automatikus kitöltés - azaz nem kell számolni a távolságokat, szoftverünk a Google Maps segítségével azonnal megmondja két helyszín közötti távolságot, útidőt.
 • AUTOMATIKUS GENERÁLÁS - a felvitt helyszínekből teszt útvonalak létrehozása
 • Személyes kapcsolat nélkül működik. (Például: Ön kitölti, a könyvelője nyomtatja ki)

Honnan tudom letölteni az Adobe Reader programot?
Az alábbi linkre kattintva letöltheti az ingyenes Adobe Reader programot: Adobe Reader letöltése


Tudom használni a programot külföldi kiküldetések nyilvántartására?
Igen, tudja. Webes alkalmazásunk külföldi és belföldi kiküldetésekre egyaránt tudja használni.


Mennyibe kerül nekem ez a szoftver?
Már évi nettó 9900 forintért használhatja. További részletekért kattintson a MEGRENDELÉS menüponthoz.


Mit kapok ennyi pénzért?
A szoftver használatát, korlátlan kiküldetési rendelvény készítését, telefonos support szolgáltatást amíg az előfizetése érvényes.


Kipróbálhatom a szoftvert?
Igen, jelenleg 10 napos próbaverzió ár rendelkezésére. A próbaverzió használata alatt a program legtöbb funkciója elérhető!


Hol tudom letölteni a szoftvert?
Nem kell letölteni a szoftvert, mivel webes szolgáltatásról van szó. Az adatok szervereinken tárolódnak, így bármikor bárhonnan elérheti a szoftvert.


Hogyan működik az AUTOMATIKUS GENERÁLÁS?
 • Az első feltétel ,hogy min 5 Helyszínt felvigyünk a rendszerbe, hiszen minél több adat van annál pontosabb a generálás.
 • Megadhatjuk azt a dátumot ahonnan indítani szeretnénk a generálást. A dátumok automatikusan és folytatólagosan követik egymást.
 • Megadjuk az elszámolni kívánt összeget, majd a Generálás gombra kattintva hozzáadódik a listánkhoz a tesztadatokkal feltöltött útvonaladatok.
 • Lehetőségünk van manuálisan is folytatni egy már megkezdett útvonal listát ,úgy hogy a listán szereplő utolsó dátumot követő napra állítjuk be a dátumválasztót, és innen folytatjuk a munkát.
 • A listán szereplő útvonalakat ki lehet törölni egyesével ha nem felelnek meg a valóságnak!


Mire jó a kikűldetési rendelvény?
2009 Február 1-től autóadót kell fizetnie minden társas vállalkozásnak , alapítványnak, tehát a nem magánszemélyeknek (költségelszámolástól függetlenül, ha a gépjármû a nevén van vagy bérbeveszi ill. lízingeli, vagy használja a külföldi rendszámú autót), és annak a magánszemélynek, aki azzal kapcsolatban költséget számol el.Nem kell cégautóadót fizetnie annak a magánszemélynek, aki
 • Csak a munkábajárás költségtérítését számolja el, azt is NAV-norma szerint, és a + 15,-Ft/km alkalmazásával


 • Kiküldetési rendelvény alapján használja az autót, de itt is az NAV-norma és a 15,-Ft számolható el.
Ha ennél több költséget kíván érvényesíteni, akkor cégautóadót kell fizetnie azon hónapokra, amikor költségelszámolás történt.

A kiküldetési rendelvény minden olyan esetben helyettesíti az útnyilvántartást, amikor a magánszemély kizárólag csak a munkáltatójától kap hivatali, üzleti utazás címén bevételnek nem számító költségtérítést és az adott járművet más tevékenységével összefüggésben nem használja.


Kell e a kiküldetési rendelvény mellett útnyilvántartást vezetnem?
Nem kell, abban az esetben, ha a magánszemély a munkáltatójától kap hivatali, üzleti utazás címén adóköteles bevételnek nem minősülő költségtérítést. Amennyiben a magánszemély csak a munkáltatójától kap kiküldetési rendelvény alapján költségtérítést és csak a jogszabályi mértéket (15 forint/km átalányköltséget), akkor az útnyilvántartás vezetése nem kötelező.


Mi az a kiküldetési rendelvény?
Kiküldetési rendelvény: a kifizető által két példányban kiállított bizonylat, amely tartalmazza a magánszemély nevét, adóazonosító jelét, a gépjármű gyártmányának, típusának megnevezését, forgalmi rendszámát, a hivatali, üzleti utazás(ok) célját, időtartamát, útvonalát, a futásteljesítményt, az utazás költségtérítését, az élelmezési költségtérítést, valamint ezen költségtérítés(ek) kiszámításához szükséges adatokat (üzemanyag-fogyasztási norma, üzemanyagár stb.). A kiküldetési rendelvény eredeti példányát a kifizető, másolatát a magánszemély a bizonylatmegőrzésre vonatkozó rendelkezések betartásával megőrzi.


Mik az előnyei a kiküldetési rendelvény használatának?
A magánautó használat mellett szól, hogy nem kell (de érdemes) a benzinszámlákat gyűjteni, és sokkal kevésbé szigorúbb az egész elszámoltatás, hiszen itt nem az egész autó "életét" kell adminisztrálnunk, hanem csak azokat az utakat melyeket a cég érdekében mentünk, és csak erről kell útnyilvántartást készíteni.


Mi a hátránya a kiküldetési rendelvény használatának?
Hátrány, hogy minden elszámolt útvonal után csak 15 Ft karbantartási költséget lehet elszámolni a benzinköltségen felül, mást viszont nem.


Hogyan tudom regisztrációmat illetve az összes adatomat törölni?
Regisztrációja törléséhez nem kell mást tennie, mint e-mailt küldenie a sales@kikuldetesi-rendelveny.hu címre. Az e-mailben fel kell tüntetnie az Ön felhasználói nevét, a regisztrációkor használt e-mail címet illetve a regisztrációnál megadott cég adószámát. Adatait 1 munkanapon belül véglegesen töröljük!

BejelentkezésFIGYELEM!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon nem elérhető. Kérjük kérdését a sales@kikuldetesi-rendelveny.hu e-mail címre küldje.
700 elegedett ügyfel útnyílvántartó

Aktuális üzemanyag árak

Benzin640 Ft

Diesel629 Ft

LPG352 Ft

További APEH üzemanyagárak »