Médiaajánlat

 
A Kiküldetési-rendelvény.hu elsődleges célcsoportja

Magyarországi honlap tulajdonosok! Cégek, vállalkozások felső- és középvezetői, üzleti döntéshozói, marketing szakemberei, könyvelők, adótanácsadók, s nem utolsó sorban magánszemélyek!

A célcsoport tagjai nyitottak az online üzleti megoldásokra, ambíciózusak, célratörőek, szeretnék vállalkozásukat ismertebbé tenni.

A célcsoport szeretne egy olyan hirdetési felületet, amin keresztül számos céghez és magánszemélyhez juttatja el a mondanivalóját.


Amit a Kiküldetési-rendelvény.hu nyújtani tud

Az oldalunkat látogatók nagy többsége olyan cégekből és magánszemélyekből áll, akik számára fontos az általunk nyújtott szolgáltatás.

Ezt a szolgáltatást minden hónapban igénybe veszik, ezért az új látogatók mellett folyamatosan visszatérő látogatóink vannak.

A rendelvények készítése alatt, illetve a menüpontok közti navigálás alatt folyamatosan láthatják az Önök által feltett hirdetést.

Látogatottsági adatok:

3500-5500 Oldalletöltés /nap
500-1000   
Egyedi látogató /nap
5,5 perc     
Átlagosan eltöltött idő a webhelyen.
 

DíjtáblázatAmennyiben Ön már a Kiküldetési-rendelvény.hu előfizetője, úgy a fenti árakból 20% kedvezményt biztosítunk!Hirdetés- és kapcsolatfelvétel

Ha hirdetni szeretne nálunk, kérjük vegye fel a kapcsolatot a lent található elérhetőségek egyikén.

Hétköznap:      10-15-ig

Telefon:           +36.70.456.00.67
E-mail:
            sales@kikuldetesi-rendelveny.huEgyéb feltételek

  • Nem kerülhet ki, illetve levetethető olyan hirdetés, ami az oldal működését akadályozza
  • Politikai tartalmú hirdetéseket nem jelentetünk meg.
  • A hirdetéseknek meg kell felelniük a hatályos törvényi előírásoknak, a jóízlésnek és jó erkölcsnek.
  • A Kiküldetési-rendelvény.hu elutasíthatja a hirdetés megjelentetését, ha azt a honlap célcsoportjával vagy szellemiségével nem tartja összeegyeztethetőnek.
  • A hirdetés szövegét, megjelenése előtt legalább 5 munkanappal el kell juttatni a sales@kikuldetesi-rendelveny.hu címre.
  • A hirdetési díj a megjelenés előtt fizetendő átutalással. Az átutaláshoz szükséges további adatok a KAPCSOLAT menüpontban.

BejelentkezésFIGYELEM!
Telefonos ügyfélszolgálatunk a mai napon nem elérhető. Kérjük kérdését a sales@kikuldetesi-rendelveny.hu e-mail címre küldje.
700 elegedett ügyfel útnyílvántartó

Aktuális üzemanyag árak

Benzin640 Ft

Diesel629 Ft

LPG352 Ft

További APEH üzemanyagárak »